loading...
بدنسازی
arash.ocx بازدید : 485 یکشنبه 16 آبان 1389 نظرات (0)
دومین دوره مسابقات پرورش اندام قهرمانی جهان (WBPF) با قهرمانی تیم ملی ایران خاتمه یافت. در این رقابت ها که به مدت سه روز در شهر بنارس هند جریان داشت، تیم 9 نفره ایران با دو مدال طلا،‌چهار نقره، یک برنز و یک مقام پنجمی به کار خود پایان داد. بدین ترتیب تیم ملی ایران با کسب 100 امتیاز بالاتر از امارات و هند ایستاد. امارات در مجموع 94 امتیاز گرفت و تیم میزبان با 84 امتیاز در مقام سوم ایستاد.

قبل از اینکه شبه گزارشی از این مسابقات بخوانید،‌باید بگوییم که شیوه اطلاع رسانی برگزار کنندگان این مسابقه بسیار بسیار ضعیف بود و در تمام دو روز برگزاری مسابقه و همچنین روز دوشنبه،‌هیچ کدام از سایت های ورزشی هند گزارش کاملی از این رقابت ها درج نکردند. تنها یکی از روزنامه های هندی در خبری کوتاه با ذکر اسامی ملی پوشان این کشور، نوشته بود هند در طول 24 سال گذشته در هیچ مسابقه بین المللی به مدال طلا دست نیافته بود! این هم از ثمرات میزبانی و پیوستن به WBPF است که هند در آسیا هم یک کشور درجه سه محسوب می شود، در رده بندی تیمی به مقام سوم می رسد.

سایت WBPF هم فقط روز شنبه یک عکس از میتینگ ابتدایی مسابقات گذاشت و تا 72 ساعت بعد هم این سایت به روز نشد تا نتایج و گزارشی از آن داشته باشد. در عوض مسائل مهمی مثل عروسی پسر محمد عبدالرحیم، رئیس سابق فدراسیون بحرین در این سایت منعکس شده است!

درباره سفر تیم ملی به این رقابت ها نیز گفتنی هایی وجود دارد. مثلاً‌قرار بود تیم ملی عصر چهارشنبه به سوی هندوستان پرواز کند اما اعزام تیم ملی به صبح پنجشنبه موکول شد. در آنجا هم گویا پرواز داخلی در کار نبوده و ملی پوشان هشت ساعت سوار اتوبوس شده اند تا در آخرین لحظات به وزن کشی برسند. به همین خاطر ملی پوشان فرصتی برای رسیدن سر وزن نداشتند و به همین خاطر علی رستمی که قرار بود در وزن 70 کیلو روی صحنه برود،‌در یک وزن بالاتر مسابقه داد. احمد پایدار هم نتوانست به سر وزن برسد و در 80 کیلو رقیب محرم پناهی شد.

بزرگترین لطمه را رضا باقرزاده نماینده 90 کیلوی ایران دید که به خاطر اضافه وزن مختصر مجبور شد به وزن 100 کیلو برود. باقرزاده که سال پیش قهرمان این رقابت ها شده بود،‌در وزن 100 کیلو نتوانست به فینال راه یابد. نکته عجیب در این مسابقه، حضور سه نماینده از ایران در وزن 100 کیلو بود. درحالی که در همه مسابقات هیچ کشوری نمی تواند در یک وزن بیش از دو نفر داشته باشد. ابوالفضل ربی هم که قرار بود با توجه به وضعیت حریفان به 90 کیلو برود، ناچار شد در همان وزن 100 کیلو روی صحنه برود.

درباره کیفیت فنی این مسابقات تا وقتی عکس، فیلم و نتایج کامل آن را نداشته باشیم،‌نمی توانیم به درستی اظهار نظر کنیم اما آنچه که از مختصر اطلاعاتی که به دست آورده ایم، می توان اینطور نتیجه گیری کرد که کیفیت این مسابقات نسبت به سال گذشته نزول داشته است. ضمن اینکه غیبت عراق که به فدراسیون بین المللی پرورش اندام پیوسته است نیز در افت کیفی این مسابقات بی تاثیر نبوده است.

×××

در وزن 70 کیلو یوسف کریمی نماینده پرامید ایران بار دیگر در سد عبدالصمد سازلی باقی ماند و به مدال نقره قناعت کرد. این چهارمین مدال نقره پیاپی یوسف کریمی است و جالب اینکه هربار هم عبدالصمد بوده که طلا را به چنگ آورده است. اگر مسابقات آسیایی تهران را معیار قرار دهیم،‌ یوسف می توانست در تهران مدال طلا بگیرد اما فعلاً‌داوران این نابغه اهل مالزی را به یوسف ترجیح می دهند. در این دسته بدنسازانی از امارات،‌تایلند و اندونزی سوم تا پنجم شدند.

در وزن 75 کیلو هم علی رستمی در اولین تجربه بین المللی خود پس از بابی سینگ از هند به مدال نقره رسید. رستمی که یکی از پدیده های مسابقات انتخابی بروجرد محسوب می شد،‌اگر همان آمادگی تهران را در هند بروز می داد،‌قاعدتاً‌نباید به بابی سینگ می باخت. بدنسازانی از امارات،‌تایلند و اندونزی در این دسته به مقام سوم تا پنجم دست یافتند.

در وزن 80 کیلو رقابت برای مدال طلا بین دو بدنساز ایرانی جریان داشت که در نهایت محرم پناهی موفق شد عنوان قهرمانی این مسابقات را به نام خود ثبت کند. محرم در دو سال گذشته کارنامه ای درخشان داشته و آنقدر آماده است که در مسابقات معتبرتر هم همین نتایج را تکرار می کند. احمد پایدار دیگر بدنساز موفق امسال ایران در وزن جدید به مدال نقره رسید و بدنسازی از نیوزلند به مدال برنز رسید. نمایندگان امارات و تایلند نیز در جایگاه های بعدی ایستادند.

در وزن 85 کیلو،‌عباس عاقلی که در مسابقات آسیایی به مدال طلا رسیده بود، این بار هم بر سکوی نخست ایستاد و بدنسازانی از امارات، کره جنوبی،‌هند و مالزی در رتبه های بعدی قرار گرفتند. در دسته 90 کیلو هم که نمایندگان ایران به سر وزن نرسیدند،‌بدنسازی از هند قهرمان شد!‌دو مدال دیگر این وزن به بدنسازان اماراتی رسید.

در دسته 100 کیلو هم نماینده ای از اوکراین به مدال طلا رسید و علیرضا اسداللهی در جای دوم ایستاد. این چهارمین نقره پیاپی اسداللهی در دو سال اخیر است.  در این وزن ابوالفضل ربی دررقابت با بدنسازانی از اوکراین و امارات به مقام پنجم رسید.

در دسته سنگین وزن هم دانی توث از مجارستان به مقام قهرمانی رسید و ایمان رحیم پور پس از نماینده ای از کشور اوکراین به مدال برنز رسید. رحیم پور برای نخستین بار یک مسابقه برون مرزی را تجربه می کرد.

درباره این مسابقات حرف های دیگری نیز داریم که آن را به شماره آینده موکول می کنیم.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
من در این وبلاگ قصد دارم در مورد ورزش بدنسازی اطلاعاتی در اختیار دوستان عزیز قرار بدم تا بهتر بتونن در این رشته موفق بشن arash ocx
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 401
  • کل نظرات : 61
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 20
  • آی پی دیروز : 30
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 37
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 22
  • بازدید ماه : 22
  • بازدید سال : 16,421
  • بازدید کلی : 490,131